Hame-gruppen

Spejdernes Lejr 2017 info

Lidt info om hvad vi pt. ved.

Pakkeliste

Nu har vi en vejledende pakkeliste klar. Den finden via menuen SL2017 info -> Pakkeliste SL2017.

 

Rejse

For dem derskal med bus:

  • Afrejse d. 22. juli fra Skørping Idrætscenter kl. 0800 - ankomst omkring kl. 1200
  • Hjemrejse d. 30. juli fra Sønderborg kl. 0915 - ankomst Skørping Idrætscenter omkring kl. 1315

 

Penge på lejren

  • Lejren er kontantfri. Betalingsmiddel kaldes "Skejser"
  • Spejderne får et armbånd (vi har modtaget dem) med en chip som klarer transaktioner som med trådløst dankort
  • Forældre styre hvor mange penge der kan bruges total og dagligt vi www.skejser.dk. Det er også her at armbåndet kan spærres hvis det er bortkommet. Man kan så få et nyt armbånd at tilknyttet kontoen.
  • Besøgende kan heller ikke handle med kontanter, men skal have et chipkort ved indgangen til lejren. Ikke brugte penge på armbånd og chipkort kan tilbagebetales efter lejren ved opgivelse af kontonummer.
  • Information om kontooprettelse mm.
  • Se mere på www.skejser.dk

Vi har ikke været opmærksomme på, at der ud over armbåndsnummeret skal bruges et ID nummer, for at oprette en "skejser" bruger. Der kommer en mail med oplysninger, der skal bruges i løbet af de nærmeste dage - Har man ikke fået armbåndet og lejrmærket endnu, har vi det i Spejderhuset. Man kan få fat i det ved henvendelse til en spejderleder. Der er ofte ledere tilstede torsdage! 

 

Aktiviteter

Det er nu muligt at se de aktiviteter vi har valgt  i kalenderen her på siden (vælg Kalender i menuen). Vi har ikke kunnet tilmelde os alle de aktiviteter vi ønskede. Der var for få pladser og nogle kom før os i forbindelse med tilmeldingen. Der er også mange aktiviteter der ikke kræver tilmelding som man kan vælge når vi kommer ned på lejren. De er ikke angivet..

Vælg kalenderen i ugevisning. Klikker man på artiviteten i kalenderen kommer der et link til selve beskrivelsen af aktiviteten..

 

Besøg i forhold til aktiviteter

Juniorer og spejdere skal på heldagsaktiviteter tirsdag og fredag. Onsdag er der underlejrdag. De øvrige dage kan vi hjemmefra eller på lejren melde os til aktiviteter.

I forhold til hvad vi ved nu vil onsdag være en oplagt dag til besøg.

 

Hvor skal vi bo på lejren

Lejren er inddelt i underlejre - vi skal på i underlejren Møllen.

Rebild kummune bor på et område på små 3000 m2 koordiant 102, der ligger i den nordlige ende af Møllen - se kort

Antallet i rebild kommunes område betyder at der kun er 10,9 m2 til hver person, hvilke kan give problemer i forhold til plads til mastesejl. Vi forsøger at løse pladsproblement ved at bygge en platform til teltene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores hjemmeside bruger cookies, som næsten alle hjemmesider gør, for at hjælpe med at give dig den bedste oplevelse, bl.a. er du fri for at trykke på "OK" knappen næste gang du besøger hjemmesiden. Nærmere oplysninger Klik her...

Jeg accepterer cookies fra denne hjemmeside !