Hame-gruppen

Forældreinformation

 

Velkommen som forældre hos KFUM spejderne Hame-gruppen.

 
Spejderliv er en udfordrende, sjov og ind imellem grænseoverskridende fritidsaktivitet.Som spejder bliver børnene en del af et fællesskab hvor gensidig respekt er i højsædet. De møder nye venner, lærer at tage ansvar, bruge sin fantasi og kommer ud i naturen.
KFUM, Spejderne er en kristen organisation, og en del af vores formål er at præsentere børn og unge for det kristne budskab. Hvad de selv vælger at tro på er dog helt deres egen sag.
 
Møder:
Der er et ugentligt møde for børnene fra august til juni, Programmet findes her på vores hjemmeside. Der
er minimum to voksne ledere tilknyttet hver gruppe. Vær opmæ.rksom på, at der kommer sedler, girokort, blade m.m. med hjem.
 
Grupperådet:
Grupperådet er spejdernes forældreråd. Her kan du være med til at præge Hame-gruppens arbejde. Hvert ar er der valg til grupperådet, og man bliver valgt for to år
ad gangen. Alle kan noget. som vi kan bruge.
 

 

 

Godt at vide:

Husk skriftlig ind- og udmeldese. For at korpset kan få del i tipsmidler, er det nødvendigt med de skriftlige ind-og udmeldelser. Og disse penge kommer også vores gruppe tilgode i form af fx konsulenthjælp, materialer m.m.
 
Hjælp til rengøring i spejderhytten. Der skal gøres rent i spejderhuset en gang om ugen. Vi forventer at alle familier kan gøre rent, det drejer sig om 1 gang om året. Hvert halve år laves der en plan over hvem der gør rent hvornår, så man i god tid ved hvornår det er ens tur. Der er en liste over de ting der skal gøres.
 
Lodsedler, blomsterløg m.m. Vi tjener penge til spejderne på disse aktiviteter, så hjælp Jeres børn, når de får disse opgaver.
 
Lejr. 1 gang om ålret er der spejderlejr. Det er naturligvis frivilligt om man deltager, men det er en stor og sjov oplevelse. Når vi tager på lejr kan der bl.a. være brug for kørsel, madtanter, nogle der overnatter, slutrengøring af hytte.
 
Praktisk hjælp i form af at bage kage. Køre til div. arrangementer osv.
 
Forældreopbakning til vores arrangementer bl.a. Nytårsparade, BUSK-gudstjeneste, sommerfest, arbejdsdag, høstgudstjeneste øg juleafslutning. Jeres opbakning er btydningsfuld for gruppen og ikke mindst for Jeres børn.
 
Udstyr. Det er ikke en forudsætning at være fuldt udstyret med fx. uniform, dolk osv. for at storte til spejder.
 
Spejderudstyr købes ved 55° nord (www.55nord.dk).
 
 
Hvad kendetegner en spejder!
  • lytter til Guds ord
  • er hjælpsom
  • respekterer andre
  • værner om naturen
  • er til at stole på
  • tager medansvar
  • finder sin egen mening
 
 
 

Vores hjemmeside bruger cookies, som næsten alle hjemmesider gør, for at hjælpe med at give dig den bedste oplevelse, bl.a. er du fri for at trykke på "OK" knappen næste gang du besøger hjemmesiden. Nærmere oplysninger Klik her...

Jeg accepterer cookies fra denne hjemmeside !